Открила дека сопругот ја изневерува откако воочила еден детаљ на селфи фотографијата која ѝ ја испратил: „Сега е слободен…“

Дали некогаш сте се посомневале на тоа дека вашиот партнер ве изневерува?

Понекогаш тоа чувство се развива по интуиција, а понекогаш сомнежите ги будат некои знаци, како на пример ненадејни излегувања, нови згодни колешки или пак претерано пишување и гледање на мобилните телефони.

Google search engine

Во ретки случаи партнерот може да го уловите на дело, а токму тоа го доживеала една корисничка на социјалната мрежа ТикТок која што својата порака ја раскажала јавно.

Дека сопругот ја изневерува дознала откако тој ѝ испратил селфи фотографија од својот апартман на работа.

„На фотографијата забележав еден необичен детаљ и сега е слободен. Гледате ли за што станува збор?“, прашала девојката.

Доколку подобро ја гледате фотографијата, ќе забележите дека на масата во тоалетот пред мажот има пегла за коса и чешел.

„Дали сме сигурни дека мажот сега е слободен“, се пошегувал некој во коментар.

@shesough

#caughtlacking

♬ It Wasn’t Me – Shaggy