Од упад на терен за време на финале на ЛШ, преку затвор, до милиони

Сигурни сме дека се сеќавате на победата на Ливерпул над Тотенхем во финалето на Лигата на шампионите пред три години, а ве потсетуваме на еден од најславните упади на терен во историјата на фудбалот.

Кинси Волански била еден од главните актери на финалето на Лигата на Шампионите во 2019-та година во кое играле Ливерпул и Тотенхем.

Google search engine

Таа тогаш влегла на терен непречено, во едноделно бикини на кое имало реклама за веб страната за возрасни на нејзиното сега поранешно момче, Виталиј Здороветски.

Тоа што пишувало после тоа е дека двајцата прославиле и заработиле огромна сума на пари, а според некои извештаи, сметките во банка им биле пополни за седум милиони долари.

Самиот податок дека добила речиси три милиони фанови на социјалните мрежи доволно зборува за се, а се и се исплатело кога излегла од затвор.

Волански изјавила дека еден фудбалер на Ливерпул и праќал пораки по финалето,а на медиумите им открила и колку станала популарна само поради своето влегување на терен.

„Се направив од забава, а наеднаш станав популарна. Доаѓаа понуди за работа од сите страни“, рекла Волански.

Успеала да отвори и сопствен бизнис, односно направила своја линија за облека. Се сеќавате ли на неа? Од упад на терен за време на финале на ЛШ, преку затвор, до милиони

Сигурни сме дека се сеќавате на победата на Ливерпул над Тотенхем во финалето на Лигата на шампионите пред три години, а ве потсетуваме наеден од најславните упади на терен во историјата на фудбалот.

Кинси Волански била еден од главните актери на финалето на Лигата на Шампионите во 2019-та година во кое играле Ливерпул и Тотенхем.

Таа тогаш влегла на терен непречено, во едноделно бикини на кое имало реклама за веб страната за возрасни на нејзиното сега поранешно момче, Виталиј Здороветски.

Тоа што пишувало после тоа е дека двајцата прославиле и заработиле огромна сума на пари, а според некои извештаи, сметките во банка им биле пополни за седум милиони долари.

Самиот податок дека добила речиси три милиони фанови на социјалните мрежи доволно зборува за се, а се и се исплатело кога излегла од затвор.

Волански изјавила дека еден фудбалер на Ливерпул и праќал пораки по финалето,а на медиумите им открила и колку станала популарна само поради своето влегување на терен.

„Се направив од забава, а наеднаш станав популарна. Доаѓаа понуди за работа од сите страни“, рекла Волански.

Успеала да отвори и сопствен бизнис, односно направила своја линија за облека.