Објавена снимка од моментот кога заробениците беа осудени на смрт

На социјалните мрежи се појави видео од изрекувањето на пресудата за смртна казна за тројцата воени заробеници на проруските сепаратисти – двајца Британци и еден Мароканец.

Google search engine