16/08/2022
ПОЧЕТНА ВЕСТИ БАЛКАН НОСИ ГО ВО КЛАНИЦА! Монструозна снимка! Вака Беливук и Миљковиќ го однеле...

НОСИ ГО ВО КЛАНИЦА! Монструозна снимка! Вака Беливук и Миљковиќ го однеле Лазар на колење во Ритопек

Застрашувачко аудио за организирање убиство во „куќата на ужасот“ зборува за бруталноста на кланот на Велја Невоља, но и за ладнокрвното договарање на ликвидации.

На снимката се слуша како Вељко Беливук и Марко Миљковиќ со своите соработници го мамат Лазар Вукичевиќ во куќата во Ритопек каде биле извршени најмонструозните убиства.

Реклама

Од аудио записот, кој го објавија српските медиуми, јасно се слуша као Беливук го планира киднапирањето на Вукиќевиќ и најмоснтруозната ликвидација.

Еве ја снимката:

Реклама