НЕВИДЕН ХАОС ВО БЕЛАТА КУЌА: Маја и Билал се полеале со ЈОГУРТ, пцуеја, туркаа, а крајот ги ШОКИРА сите! (ВИДЕО)

Маја Маринковиќ и Билал Брајловиќ направија хаос на имотот во Шимановци, а сето тоа поради љубомора.

Имено, Билал останал на забавата додека Маја Маринковиќ отишла да се пресоблече. Кога се вратила видела дека гледа во Милица Веселиновиќ и Ана Спасојевиќ кои си играат на сцената и во таа прилика направила хаос.

Google search engine

– Зошто седиш и гледаш таму кога двајцата се таму? Од што е вашиот кармин – праша Билала Маја.

– Твоја. Што правам? – рекол Билал.

-Слушај ме вака, завршивме, ти се колнам на се на светот – рече Маја.

– Врати ми, нека ти купат нешто за јадење. Гледавте – рече Маја.

Маја го избрка Билал Брајловиќ од дискотеката, а во таа прилика изби жесток конфликт.

– Сега завршивме – рече Маја.

– Зошто мораш да правиш сцени? Сакаш ли да ти истурам макарони – праша Билал.

– Пецо, остави го, ќе го тепам како кучка – се тепаше Маја, а Билал потоа ја истури макарони врз неа.

-Сега ќе видиш.Не доаѓај кај мене по овие макарони – се задева Маја.

Маринковиќ се налутил што го полил Билал Брајловиќ со макарони и се упатил кон спалната соба. Во таа прилика од Ненад Алексиќ зела јогурт и го полила со креветот на Брајловиќ. Откако му го полила креветот со јогурт, тоа го видел Брајловиќ и со намачканото ќебе тргнал кон креветот на Маја.

Завршил намачкан со јогурт, а задругарите цело време се смееле на нивната карамбола.

Откако ја кренаа на нозе целата спална соба со својот хаос, Билал Брајловиќ и Маја Маринковиќ не застанаа.

Билал во еден момент се оддалечи од Маја, но повторно се приближи и го бакна Маринковиќ. Тоа не и пречело, а таа го возвратила бакнежот, додека задругарите немо ја следеле ситуацијата.