Несекојдневна сцена: Гола жена трчала низ аеродром и разговарала со патни (ВИДЕО)ците

Патниците на аеродромот во Денвер биле изненадени кога забележале гола жена како парадира и разговара со луѓето.

Неидентификувана жена била снимена како од мајка родена на 19 септември на терминал во близина на А 37 околу пет часот наутро.

Google search engine

“Како сте? Од каде сте?”, ги прашувала жената шокираните патници пред да дојдат полицајците и да ја прекријат со облека додека таа постојано се смеела.

Полицијата установила дека жената имала здравствен проблем.

“Полицијата ја лоцирала голата жена која трчала низ аеродромот и се установи дека има медицински проблем”, пишувало во извештајот на полицијата.