„Најлудите“ работи кои богатите луѓе ги купија во текот на пандемијата на коронавирусот – цените се вртоглави…

Коронавирусот можеби ги сруши сите наши планови за минатата година, уште на нејзиниот почеток, но кога станува збор за луксузните работи и уживањето во убавата страна на животот, нашите омилени брендови тој период го искористија за неверојатна иновација.

Раскошните креации настанале како дело на брендовите „Hermes“, „Mercedes“, „Lamborghini“ и „Hastens“, a имале цел минатата година на своите клиенти да им ја направат поподнослива, но за навистина високи цени.

Google search engine

Тие ја активирале нивната имагинација и ја пуштиле фантазијата, па создале вистинско богатство кое што засекогаш ќе остане запаметено.

Погледнете дел од нивните работи:

1. „Hermes“ џубокс, 258.000 долари

2. „Magico M9“ звучник, 700.000 долари

3. „Circu magical bun van“, 40.000 долари

4. Дијамантска маска за лице, 1.5 милиони долари

5. „Lamborghini“ моторна јахта, 3.4 милиони долари

6. „Hastens Grand Vividus“ кревет, 390.000 долари

7. „Montblanc Hihg Aristry Insignia od Power“ перо, 1.7 милион долари

8. Луксузен бункер пентхаус за преживување, 4.5 милиони долари

9. „Aston martin V12 Speedster“, 950.000 долари

10. „Mercedes 59′ Tirranna AMG Edition“, 2.99 милиони долари