На Веља му ја пуштале во затвор: Оваа песна им е омилена на криминалците

Врските на Веља невоља со надворешниот свет не запираат и откако тој е во притвор. Неговите првиврзанци со песна на радио му порачуваат дека нема да го заборават и оти ќе се обидат што попрво да го извлечат од „позади решетките“.

Тие на радио нарачале песна со стихови. Невоља невоља привлекува, исти сме играчи“ која е добро позната во подземјето како нивна химна.

Google search engine

Водителката на радиото каде е емитувана песната дури и ги поздравила сите што се во невоља….

Слушнете ја химната на Веља.