На „OnlyFans“ заработила 2 милиони фунти, а сега фановите ѝ нудат цело богатство за да ѝ го видат лицето

Девојката на социјалните мрежи се претставува како „Bambi Blue Hair“, а вели дека на мрежата „OnlyFans“ заработува милиони.

Таа досега заработила над 2 милиони фунти, но никогаш не го покажала своето лице на интернет.

Google search engine

Порталот „msn“ пренесува дека оваа девојка има околу 20-на години и дека води сметка за тоа никој да не го дознае нејзиниот вистински идентитет.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)

„Информации за мене немаат ниту моите пријатели, ниту мажите со кои се гледам. Некогаш работев здодевна канцелариска работа и заработував по 100 долари месечно. Сега заработувам околу 250 илјади долари месечно“, вели оваа девојка.

„Моите родители се многу конзервативни, но и покрај тоа се согласуваме како што треба. Меѓутоа, доколку дознаат со што се занимавам, би се откажале од мене. Тие и натаму мислат дека работам во канцеларија, а згодно е тоа што сега речиси сите работат од дома, па не им е чудно тоа што не одам на работа, а заработувам“, вели таа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)

Фановите ѝ нудат многу пари за да го покаже своето лице:

„Ми нудеа над 3 милиони фунти за да го откријам моето лице, но не се согласив на тоа“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAMBI BLUE 0.01 (@bambibluehair)