На фризерката и покажала фотографија како сака да изгледа – крајниот резултат ќе ве запрепасти

Лора Кларк на ТикТок го споделила своето, во најмала рака – непријатно искуство со фризерката.

Во видеото, кое е прегледано повеќе од 2.800.000 пати, покажала каква фризура сакала, а каква добила.

Google search engine

Кога дошла во фризерскиот салон, Лора Кларк на фризерката ѝ покажала каква фризура сака. Сакала фризура со патецот насредина и „curtain“ шишки (шишки завеси), во рамки на формата на лицето. Меѓутоа, она што го добила е сосема спротивно од она што го посакувала.

@thelauraclarke

How do I make this better? 😱 #thisiswhatiwanted #hairdisaster #middlepart #sidebangs #tiktokmademedoit #fyp

♬ original sound – Madeline

Во видеото Лора открила со каква фризура го напуштила фризерскиот салон. Некои нејзини следбеници биле убедени дека се шишала сама, бидејќи изгледала толку лошо.

„Сакав иста ваква фризура, но ова ми е знак дека не треба да ја правам“, искоментирала една жена.

„Животот на фризерите ќе биде полесен кога луѓето ќе сфатат дека косата на овие фотографии е обликувана“, додала друга.