МНОГУМИНА ЈА ДОЖИВЕА ТАА СЛАТКА СМРТ! УРОЛОГ ОТКРИВА: Овие мажи во никој случај не смеат да мастурбираат

Во Србија во последните неколку години илегално доаѓаат лекови од Египет, а во таа група најзастапени се антибиотиците и вијаграта.

Имено, некои српски туристи кои летуваат во таа земја сфатиле дека таму можат да купат лекови евтино, без рецепт. Кутија со антибиотици може да се купи за две евра. Таму „вијаграта“ е две евра. Па некои повеќе ја влечат кутијата за да имаат резервна дома и сето тоа само за да не одат на лекар за рецепт.

Google search engine

Други ги препродаваат овие лекови, што може да се види од понудите на реклами, банери и тезги на пазарот.

На оваа тема во утринската програма на ТВ Пинк со Јована Јеремиќ зборуваше приватен детектив и доктор – уролог.

Српскиот експерт од областа на урологијата д-р Александар Милошевиќ вели дека сексуалната енергија е најголемата животна енергија, а кога таа ќе чкрипи, веднаш има потреба од лекови. Како што вели, апчето е барано кај мажите од 90-тите, а кај жените само во последните десет години.

– Она што е најоштетено денес е комуникацијата – рече д-р Милошевиќ.

Сексуалната енергија со овие лекови придонесе целосно да се промени патологијата, додаде тој.

– Мажите постигнуваат ерекција, но не можат да ејакулираат без мастурбација – вели докторката.

Во одредени земји лекот може да се користи без контрола и надзор, што е опасно, вели д-р Милошевиќ.

– Имаме се повеќе проблеми во сексуалната функција, комуникацијата, а за тоа зборува и белата чума. Она што често се случува е пациентите да се парови кои не можат да го извршат сексуалниот чин. Со вијагра мажот користи дрога или кокаин – додаде тој и објасни дека пациентите кои доживуваат ерекција, но не и ејакулација, не смеат да мастурбираат, а ако имаат, тоа мора да биде со партнерот.