Маркетинг

Третираме дневни информации, од Македонија, но и најважните вести од светот како и да се пронајде катче за добра забава и релаксација. Важиме за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, точни и проверени без цензура. Нашата млада но искусна и амбициозна екипа 24/7 работи на мисијата, читателите да ја добијат најрелевантната информација.

За информација обратете се на нашиот контакт меил contact[at]index24.mk

 

ПОЗИЦИЈА ДИМЕНЗИЈА ЦЕНА ПРИКАЖУВАЊЕ
1 950х90 200 ден Сите страни
2 728х90 200 ден Сите страни
3.1 300х250 180 ден Сите страни
3.2 300х250 180 ден Сите страни
3.1+3.2 300х600 360 ден Сите страни