Манекенки кои бикинито го замениле со нешто друго – публиката во транс (Видео)

„Black Tape Project“ е моден проект кој во дизајните користи нешто интересно. Погледнете го видеото!

Google search engine

Blacktape Project Tape Art Fashion Show New York Fashion Week 2018 Art  Hearts Fashion NYFW HD 1… | New york fashion week 2018, Bikini fashion, New  york fashion week