Македонија има светски првак во Кикбокс

Даниел Стефановски е светски првак во К-1 на Суперкомбат.  На Стефановски му требаа 1 минута и 41 секунда да го нокутира Аделин Михаила од Романија на вечерашнава гала вечер во Букурешт.

Стефновски тргна силовито од првиот момент со неколку крошеа, летечко колено и аперкат го нокаутира Романецот.

Google search engine