Мајка на три деца спиела со малолетник, а сега сака да заработи на сопствените фотографии

Ова ми го уништи животот. Исто така ми ја уништи секоја шанса што ја имав за некаква кариера. Многу се срамам за да се обидам да пронајдам некаква работа. Многу сум лута и емотивна, рекла таа по пресудата.

Мајката на три деца, 32-годишната Теа Винсент, која минатата седмица била ослободена од обвиненијата за сексуален однос со малолетник, сега размислува за продавање на свои фотографии на “OnlyFans”, пишува “The Sun“.

Google search engine

Потсетуваме, оваа мајка на три деца од Глучестершир признала дека имала секс со 14-годишно момче, но дека не знаела дека е малолетен.

Following the verdict, Ms Vincent posted a picture of herself celebrating outside court

Поротата расправала нешто повеќе од еден час пред да ја донесе ослободителната пресуда за Винсент.

“Ова ми го уништи животот. Исто така ми ја уништи секоја шанса што ја имав за некаква кариера. Многу се срамам за да се обидам да пронајдам некаква работа. Многу сум лута и емотивна. Сега цела енергија сакам да ја насочам кон моите деца и да се грижам за нив”, рекла таа по ослободителната пресуда.

Поради медиумското внимание кое го добила, почнала да размислува амбициозно и најавила дека можеби ќе направи профил на веб страната “OnlyFans“, каде корисниците плаќаат за експлицитни видеа и фотографии.

По пресудата која била во нејзината корист, на Инстаграм напишала:

“Размислувам за тоа да отворам профил на “OnlyFans“. Луѓето и онака ме мразат, немам што да изгубам”.