Корона-кризата не важи за богатите деца од Инстаграм

Богатите деца од Инстаграм често предизвикуваат лавина реакции поради објавите во кои ги покажуваат сите магии на луксузниот живот.

Дури и кога светот е во состојба на мирување поради пандемијата на коронавирусот, нивниот луксузен живот не страда. Покрај тоа, патувањата се сè повеќе луксузни, а животот сè пораскошен.

Google search engine

https://www.instagram.com/p/CFmVi52nfjt/?utm_source=ig_embed

Тие воопшто не се двоумат да покажат на социјалните мрежи дека уживаат во јахтите на нивните родители како и во скапите приватни авиони.

Меѓу многуте фотографии издвојуваме мајка која на својот 12-годишен син за роденден му купила Ролс-Ројс. Но, и уште нешто…

Некој својот роденден може да го прослави и во лет во приватен авион.

Но, скапите автомобили најчесто им се омилен подарок за роденден.