КОЉАЧОТ НА ВЕЉА НЕВОЉА ГО ПРАТИ ЗВИЦЕР НА РОБИЈА?! “Пропеа” најверниот војник на Беливук, Лалиќ е клучот за ликвидацијата!

Срѓан Лалиќ, третиот сведок соработник, кој беше доверлив човек на Вељко Беливук и Марко Миљковиќ, даде изјава по која ќе бидат покренати нови истраги за сурови ликвидации.

Срѓан Лалиќ (36), ИТ инженер, кој беше еден од најсуровите убијци на кланот Беливук и Миљковиќ откако склучил договор со Обвинителството за организиран криминал во кој се обврзал да каже се што знае за злосторствата во замена. за 18 години затвор, можеше на обвинителна клупа да го донесе водачот на „кавачкиот клан“ Радој Звицер!

Google search engine

Изворот открива дека „Лалиќ ги познавал Беливук и Миљковиќ одвнатре и однадвор и ги знаел сите нивни мрачни тајни“, бидејќи тој бил „војник“ на кој му се верувало и кој им давал совети како да ги направат најсуровите злосторства, но и како да не да бидат откриени по нив.

nasmejani koljač i veljko belivuk