Која е Александра или новата фатална дама која го освои срцето на олигархот Роман Абрамович? Помлада е од него 30 години (фото)

Рускиот олигарх Роман Абрамович, кој моментално трпи загуби и санкции поради врските со Путин, дефинитивно живее среќен љубовен живот. Или така се зборуваше откако се појавија гласини дека тој се заљубил во убава 25-годишна актерка за која дури велат дека има украински корени. Нејзиното име е Александра Корендјук и е неверојатно убава. Абрамович (55) дефинитивно има вкус за жени, а ако е вистина гласината дека оваа убавица му го грее креветот, тогаш би рекле дека тие двајца се многу блиски. Иако нивната разлика во години е точно три децении.

Google search engine

И иако Александра е толку чудесно убава, таа сè уште не стекнала светска слава, а во Русија е позната по улогата во серијата „Сите ме нервирате“. Сепак, таа се однесува како холивудска ѕвезда и својот приватен живот го чува во тајност или поточно во целосна мистерија. А покрај тоа што е убава, Александра се чини дека има добро срце, бидејќи се залага за добра цел, а тоа е да им помогне на младите музичари да добијат популарност и успех. Таа и самата очигледно добро ја познава музичката индустрија во Русија и веројатно е фокусирана на продукцијата. Од информациите доставени на веб-страницата на иницијативата, разбираме дека таа е дефинирана не само како „покровител“ на изведувачи, туку и како музичар.

Меѓутоа, ако сакате да ја пребарувате г-ѓа Корендјук на интернет, ќе ви биде многу тешко да наидете на поопширни информации за неа. Освен можеби дека таа е новата миленичка на Роман Абрамович. Наводно тие двајца оствариле контакт во 2020 година, но засега не коментирале дали имаат љубовна врска. Но, како што веќе споменавме, Александра прилично тврдоглаво го крие својот личен живот.

Друг интересен факт е што многумина сугерираат дека таа е ќерка на првиот потпретседател на Гаспром, Виктор Корендјук. Според некои, таа има украински корени.

За љубовниот живот на Роман Абрамович не се знае многу, освен дека тој се женел три пати. Втората сопруга Ирина Мандина му подарила пет деца, а третата Даша Жукова две. Не се знае дали Александра е подготвена да му роди уште едно дете на рускиот олигарх.