Кој и да им ги направил рекламите, треба да им ги врати парите

Се чини дека поговорката „колку пари, толку музика“ важи и кога станува збор за маркетингот.

Рекламирањето е профитабилна индустрија, а добрата реклама скапо се наплаќа. Не знаеме колку платиле нарачателите на овие реклами кои ќе ги видите во продолжение, но корисниците на социјалните мрежи се согласни дека под итно треба да побараат поврат на пари бидејќи продуктот кој го добиле за возврат е ужасен.

Реклама

Погледнете ги овие урнебесни обиди за рекламирање:

Реклама