Кои се најлошите ‘комплименти’ кои ги добиваат девојките

ТикТок корисничката Кејти станала хит откако со своите следбеници споделила кои се најлошите ‘комплименти’ со кои момците се обиделе да ги придобијат, а повеќе звучеле како навреди.

Девојките имале сешто да кажат, а Кејти го опишала своето искуство.

Google search engine

„Зборував со едно момче, а одеднаш рече: ‘Знаеш, ми се допаѓаш, поинаква си’. Го прашав на што мисли, а тој одговорил дека не може да води вакви разговори со други девојки, бидејќи се глупави“.

Наскоро ја надополнила и друга девојка, Кејси.

„Ми рече дека не се плаши од дебели девојки“.

Искуства од различни девојки почнале да се нижат, а ова се некои од најдобрите.

„Ми рече дека сум прилично убава за една Азијка, бидејќи сите други воглавно се одвратни“.

„Еден тип ми рече дека му се допаѓам, но јас сум Афроамериканка, а тој е расист“.

„Призна дека е со мене, бидејќи му е доста од убави девојки и дека му се допаѓам бидејќи не изгледам како модел“.