Касами за откажувањето на пратеникот за гласање недоверба: Не сум изненаден

Претседателот на БЕСА, Билал Касами, дојде во Собранието откако неговиот пратеник Кастриот Реџепи се откажа од гласање на недоверба на Влада.

„Не сум изненаден“, рече Касами и влезе во Собранието.

Google search engine

Тој не одговори дали ќе има мнозинство за гласање на недоверба на Влада, туку кажа дека изјава ќе даде за половина час.