Какво оружје користи руската копнена војска во Украина-видео со сите детали и информации!

Скоро еден месец очите на целиот свет се насочени кон Украина и се што моментално се случува таму. Медиумите ги следат воените настани од минута во минута и известуваат за конфликтот до најситни детали.

Од друга страна, оние чија специјалност е војската и вооружувањето се занимаваат со се што моментално се користи во војната од двете страни. Во своето најново видео, каналот Коридор92 анализираше какво оружје користи руската армија за време на оружјето за време на војната во Украина.

Google search engine