Како мајката доживува еден обичен ден, а како детето?

Додека мајката е уморна и истрошена обидувајќи се да постигне сè и пред очите ѝ се само оние тешки моменти, спомените на нејзините мали ќерки покажуваат нешто сосема друго.

Google search engine

Тие се сеќаваат само на убавите моменти и денови кои минуваат. Она што на возрасните им е нормално, за децата е како магија. За нив тоа е можеби најдобриот ден во животот. 

После ова видео секој пат кога ќе имате тежок ден сетете сè дека на Вашите мали дечиња им е потребна само Вашата љубов и насмевка.