Како изневерена девојка му се одмаздува на момчето: Го повикала на педалинка, а кога се оддалечиле од брегот започнала казната

Соочени со неверство многу девојки кршат работи околу себе, од мобилен телефон до мебелот дома, кинат гардероба, некои уништуваат автомобили, а некои одат и чекор понатаму и ги понижуваат своите момчиња на интернет.

Кога дознала дека нејзиното момче ја изневерило, одлучила да го однесе на педалинка на стотина метри подалеку од брегот, за наводно да уживаат во пливањето.

Google search engine

На снимката се гледа како се оддалечуваат од брегот, тој нема поим што го чека, се спушта по тобоганот, а во тој момент девојката брзо заминува од него додека тој останува шокиран.

“Измамник еден, те оставам тука па јави и се на другата да дојде по тебе”, се слуша на снимката.

“Но, почекај”, извикало шокираното момче.