Како Дино Раѓа и Владе Дивац “лумпуваа” во Скадарлија со тамбураши (видео)

Прославените југословенски кошаркари Владе Дивац и Дино Раѓа се дружеа на вечера во белградскиот боемски кварт, Скадралија.

Секако, вечерта не можеше да помине без тамбураши кои свиреа песни на уво на познатите спортисти, со кои тие се опуштија.

Google search engine

„Моји другови” од Бајага, „Цесарица“, „Пукни зоро“, беа само некои од песните што Дино и Владе ги пееја во познатата кафана на Скадарлија.