ЈАС СУМ НАЈДОБРАТА КУЧКА КОЈА ЌЕ ЈА СРЕТЕНИТЕ! Беше шампионка, па се откажа од спортот поради новата кариера!

Одамна е познато дека атрактивната Луција Јаворчекова кратко време се занимавала со велосипедизам. И како што денес изгледа фаталната бринета, не е ни чудо што брзо беше опсипана со понуди, па Словачката со задоволство се пресели во манекенството.

На Инстаграм ја следат 2,1 милиони луѓе, па ја нарекуваат кралица на оваа социјална мрежа.

Google search engine

Таа во последно време ужива во тропските предели, а разголените слики кои ги објавува ги полудеа нејзините обожаватели.

– За вас јас сум кучка, но за мене сум отворена, искрена, полна со љубов и за секого би направила се. Значи, ако тоа ме прави кучка, тогаш јас сум најдобрата кучка што некогаш ќе ја запознаете – напишала Луција Јаворчекова под една од своите објави.