Ја имитирал својата сопруга и милиони го следат на Тик Ток: Дали вашите девојки или жени се однесуваат вака?

Машките и женските врски можат да бидат навистина смешни.

Всушност, ако гледате на тоа на тој начин.

Google search engine

Или тие можат да бидат целосна кавга. Затоа што сите имаме некои навики кои можат да не направат нервозни, но и да не насмеат, особено ако некој не имитира.

Едно момче се прослави благодарение на тоа. Имитирајќи го однесувањето на неговата сопруга, тој доби наклонетост од многу луѓе, особено од оние кои се најдоа во такви ситуации.

 

Сега, скоро 2 милиони луѓе ги следат на Тик Ток, и имаат дури 42 милиони прегледи на видеа, што ги прави еден од најпопуларните креатори на оваа социјална мрежа.

Мејбилин и Кристијан се родители на две преслатки девојчиња и тие работат на YouTube многу години. Сепак, нивната популарност се зголеми само кога се приклучија на социјалната мрежа Тик Ток, односно кога „шефот на куќата“, Кристијан ја презеде улогата на сопругата и покажа во смешни клипови како неговата сопруга реагира во многу ситуации.

Погледнете еден пример тука:

– Еј, конечно дојде, а? Кажи ми, дали е ова толку тешко? Што е толку комплицирано во тоа?, праша Кристијан маскиран во Мејбилин додека гестикулираше да го спушти и да го подигне тоалетниот капак. Она што следи е ситуација во која „Мејбилин“ влегува во собата, жалејќи се колку е кул и го гледа алиштата околу корпата: „Кристијан, сигурно се шегуваш со мене! Кристијан! Кошницата за алишта. В – е- ш! Алиштата одат внатре!

@lovesoreal

FOLLOW US ON INSTA📸 #actinglikemywife #husbandactinglikewife #wifechallenge #girlsbelike #tiktokcouple #christian

♬ original sound – Maybelline & Christian 👋🏽

Тогаш очигледно Мејбилин се жали кога ќе види дека Кристијан не го исчистил мијалникот по бричењето или додека го предупредува да го извади бокалот со зовриена вода… Како што вели на почетокот на видеото, ова се сите ситуации во кои неговата сопруга ја започнува реченицата со: „Кристијанееееее“ …

Погледнете уште едно видео, во кое Кристијан покажа како се однесува неговата сопруга кога сака да се релаксираат заедно:

 

Од укор за тоа што бил на телефон, до примамување со закуски

И вака изгледа кога е во „оние денови“:

 

Дали вашите подобри половини се толку чувствителни кога се во ПМС?

Или, можеби една од неговите омилени, како се однесува неговата сопруга кога се во автомобилот:

 

Се разбира, не смееме да заборавиме кога одите на одмор:

@lovesoreal

FOLLOW US ON INSTA📸 #actinglikemywife #husbandactinglikewife #wifechallenge #girlsbelike #tiktokcouple #packingforvacation

♬ original sound – Maybelline & Christian 👋🏽

Или можеби кога нешто ќе се расипе и неговата сопруга сака тој да го поправи тоа:

@lovesoreal

FOLLOW US ON INSTA📸 #actinglikemywife #husbandactinglikewife #wifechallenge #girlsbelike #tiktokcouple

♬ original sound – Maybelline & Christian 👋🏽

А понекогаш и треба само внимание:

@lovesoreal

FOLLOW US ON INSTA📸 #actinglikemywife #husbandactinglikewife #wifechallenge #tiktokcouple #girlsbelike #attentionplease

♬ original sound – Maybelline & Christian 👋🏽

На прашањето дали неговата сопруга навистина се однесува така, Кристијан на шега одговори дека може да биде и „полоша“, но дека не му пречи затоа што ја сака.