ИВАНА КНОЛ КОМПЛЕТНО ГОЛА! Се појавија фотографии од навивачката во ТУШ КАБИНА! И не криеше ништо

Хрватската навивачка Ивана Кнол веќе еден месец постојано го привлекува вниманието на сите светски медиуми поради изгледот, предизвикувачкиот стајлинг, машките реакции на нејзиното тело и непознавањето на англискиот јазик.

На нејзината сметка на социјалните мрежи има бројни коментари и додека некои ја осудуваат поради голотијата, други ја обожаваат поради нејзината убавина. Тоа го поткрепува и фактот што оваа убавица има безброј страници што ги отвориле нејзините обожаватели.

Google search engine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lvanaknoll_ofc17

Една од тие страници под ознаката lvanaknoll_ofc17 објави неколку слики од оваа навивачка на кои Ивана е целосно гола.

На една од фотографиите Ивана е под туш, се тушира ​​и иако е свртена на страна, гледа во камерата и им се бакнува на обожавателите. Втората фотографија е уште попредизвикувачки и ја прикажува навивачката целосно гола, а со рацете ги покрива само брадавиците, ни помалку ни повеќе.

Ivana Knol