ИМА АЛАТ од 24 см и тоа му го прави животот пекол: Поради тоа што го има во гаќите, не може ни работа да најде, но тоа не е најлошо!

Големината е исто така важна, особено ако имате ѕвер во гаќите. Соживотот со огромен пенис знае да биде доста болен, а сега 22-годишната Британка Џо го потврди тоа на телевизијата Канал 4.

Џо бил подарен од природата со пенис од 24 сантиметри, а бидејќи е висок само 167, неговата „алатка“ едноставно е невозможно да не се забележи веднаш.

Google search engine

На Џо толку му здосадило пред камерите што секојдневно страда поради својот „врсник“, а што првпат се засрамил од него кога имал само 14 години. Тогаш неговите пријатели го забележале на фудбалскиот терен и на целото училиште му кажале што прави, што довело до траума.

Сепак, не е само тоа. Тој исто така му рекол на Џо дека поради големината на неговиот пенис неодамна не се вработил.

„Отидов на интервјуто, го направив тоа многу добро, но сепак бев одбиен. Несомнените работодавци подоцна ми кажаа дека им изгледам како извонреден кандидат, но и дека не сум бил ангажиран поради несоодветно однесување“, вели Џо и додава.

Telly Today: from Ranvir's riddles to large penises – ATV Today

„Да, тие луѓе останаа убедени дека имам ерекција во текот на целото интервју, а ме одбија со шифрирана порака дека дојдов несоодветно облечен“, изјави Џо кој и покрај тоа што носи специјална долна облека, едноставно не може да ја сокрие гордоста.