И Кевин Дурант заболен од ковид19

Четворица кошаркари на Бруклин нетс се заразени со коронавирус, соопшти клубот. Еден од заразените кошаркари е и Кевин Дурент.

Google search engine

Добро сум. Бидете внимателни, внимавајте на себе и влезете во карантин. Ќе минеме заедно низ ова, рече Дурент.