Граѓанин им помага на надлежните да ги санираат дупките на Водно (фото)

Утринава на патот накај Средно Водно граѓанин со спреј ги означил видливите дупки кои некое време го попречуваат нормалното движење на велосипедистите и автомоболите.

Од Град Скопје се пријавија за ненадлежни, велејки дека за регионалните патишта надлежно е Јавното претпријатие за државни патишта.

Google search engine