Ги посакуваат, но се срамат да ги побараат: 3 женски фантазии во сексот

На табу-темите не им е место во кревет, особено доколку меѓу партнерите владее доверба, почит и љубов.

Сепак, постојат некои работи во сексот кои жените ги сакаат, но сепак се срамат или пак се плашат да им ги предложат на своите партнери.

Google search engine

Удирање по задник во тек на секс – лесно удирање по задник во текот на сексуалниот однос ги привлекува многу од припадничките на понежниот пол, но сепак се срамат тоа да го побараат поради единствена причина – го сметаат за смешно. Мажите, кога станува збор за тоа се многу поопуштени.

Секс на јавно место – вистина, можеби е непрактичен, но на многу од жените им се допаѓа таа идеја и им е возбудлива. Меѓутоа, ретко која од нив тоа би го кажала гласно, но сепак слободно може да се обидете со некаква предигра на јавно место.

На пример, бакнување или галење во агол на некој бар, на задното седиште од автомобилот или пак на скалите пред зградата.

Сакаат партнерите да им овозможат повеќе орален секс – некои од жените многу се критични кога станува збор за нивната вагина, се грижат поради нејзиниот изглед, вкус, мирис, а тоа ги кочи во целосното уживање во оралниот секс. Како што мажите сакаат да добиваат комплименти за изгледот, жените сакаат да ги пофалат и за нивниот најинтимен дел од телото.