ФУСТАНОТ НА ВОДИТЕЛКАТА И “ЛИЗНА” СРЕДЕ ЕМИСИЈА! Се обиде да ги сокрие гаќите, но не успеа: На крајот БРУКА, публиката во ШОК! ВИДЕО

Водителка на шоу, поранешната мис на Германија, Ан-Катрин Кош, покажува правосмукалка со стап. И сето тоа не би било чудно, доколку нејзиниот фустан, со длабок шлиц, не се мрдаше постојано.

Ана го водеше шоуто во светло-виолетов фустан со огромен шлиц, кој постојано се менуваше, откривајќи ги нејзините гаќички. Таа мораше да ги сведе движењата на минимум, иако тоа го бараше нејзината работа, но секое движење значеше дека целата земја можеше да ја види нејзината долна облека!

Google search engine
@focuscelebrityreal✅ Follow On YouTube FocusCelebrity

♬ suono originale – ⭐FocusCelebrity⭐