Фотографии кои Викторија Бекам сака да ги избришеме од сеќавање

Денес важи за икона на стилот и една од најубавите жени на светот, но не било секогаш така.

Сопругата на Дејвид Бекам, некогашна пејачка и член на групата „Spice Girls“ и денес сопственичка на модната империја е синоним за стил и позирање.

Google search engine

Викторија ретко ќе ја сретнете во јавноста насмеана поради што таа внимава на секој еден детаљ пред да се фотографира и не си дозволува себеси да биде спонтана.

Во состав со тоа, таа во секој момент е беспрекорно облечена.

Меѓутоа, не било секогаш така – некогаш таа била само „обична“ девојка, насмеана и опуштена, нејзиниот стил не бил ниту сличен на денешниот.

Откако била тинејџерка таа имала откачена фризура, но потоа станала позната пејачка и сè на нејзиниот изглед било пренагласено: силиконски гради, фризура, шминка, а да не зборуваме за облеката…

Овие фотографии кои изминативе години кружат на социјалните мрежи најчесто се опишуваат како фотографии кои Викторија Бекам би сакала да бидат избришани: