(Фото/Видео) Пекол во Бахмут! Погледнете како изгледа градот каде се водат најжестоките борби – смрт, страдање и уништување

Русија и Украина речиси десет месеци жестоко се борат за градот Бахмут или Артемовск, како што го нарекуваат на руската страна.

Жестоките борби, очигледно, ќе резултираат со уништување на тој град, кој веќе се нарекува „мелница за месо“, како Мариупол.

Google search engine