Фото: Верижен судар кај Стара Пазова во Србија, еден загинат, 6 повредени

Според српските медиуми станува збор за полесни повреди, медицинска помош на шесте повредени лица им била укажана на самото место на несреќата.

Google search engine

Поради големата сообраќајна несреќа сообраќајот на патот од Белград кон Нови Сад се одвива забавено. Полицијата го обезбедува местото на несреќата каде во тег е увид.