(Фото) Кога мајсторите се полни со ‘идеи’: Нивните поправки направиле само дополнителна штета

Мајсторите понекогаш имаат многу иновативни решенија за сите видови поправки, но понекогаш овие решенија прават повеќе штета.

Незадоволни клиенти на социјалните мрежи споделиле примери за вакви „поправки“.

Реклама

Какви поправки доживеале од своите мајстори, задолжително погледнете во галеријата полна со бизарни сцени од домашните поправки.

 

Реклама