ЕВА ЗОШТО ГАГА НИКОЛИЌ И БАТА ЖИВОЈИНОВИЌ БЕА ВО КОНФЛИКТ! Бане Видаковиќ проговори за КОЛЕГИТЕ: Одлично се сложуваа, но…

Актерот Бане Видаковиќ се присети на своите соработки со големите легенди на српската актерска игра, а во едно интервју зборуваше за Павло Вуисиќ, Чкаља, Гидра, но и за Бата Живојиновиќ и Гага Николиќ.

Видаковиќ приватно се присети каков бил Живојиновиќ:

Google search engine

– Сакаше да пие и да јаде, но немаше проблем. Таму се покажа неговата животинска страна. За џабе го немаше прекарот Бата Животно.

Познато е дека Бата и Гага се состанувале приватно, но Бејн тврди дека тие секогаш се расправале за една работа:

– Бата и Гага беа одлични пријатели. Нивниот единствен „конфликт“ бил околу пабот. Се натпреваруваа на кој знае повеќе места со добра публика.