ЕКСКЛУЗИВНО: ПРВО ВИДЕО НА ПРЕТЕПАНАТА НАТАША ШАВИА! Вознемирувачка содржина!

Како што дознава Курир.рс, Наташа отишла на свадбата на своите пријатели, но поради несреќни околности завршила во болница со страшни повреди. По бруталното насилство, лекарите дознале во каква состојба била примена во болница.

– На 01.05.2023 година во Ургентниот центар на КЦВ е примен пациентката Н.Ш. кој се јавува на преглед поради повреда на лицето. Пациентот бил примен со повеќе повреди на главата и лицето во вид на скршеници, хематоми и гребаници. По првичниот комплетен лекарски преглед и укажана помош, пациентот е примен на Клиниката за максилофацијална хирургија на КЦВ за продолжување на лекувањето – изјави портпаролот на КЦВ.

Google search engine

Nataša Šavija

Nataša Šavija