Државна лотарија додели автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси

Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитнициТокму една таква приказна денес споделивме со семејството Софрониевски  од Кичево, на кое му ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобилBMW X1.  

Јасмина и Љупчо ни ја раскажаа  својата среќна приказна пред салонот за автомобили М-Кар каде што Марјана им ги предаде клучевите од автомобилот. 

Google search engine

Јасмина и Љупчо  се редовни играчи на игрите на среќа и секојдневно купуваат инстант лозовиТој ден гребеле  повеќе инстант лозови Мини и Макси од продажното место „Детелинка“ во КичевоИнстантите ги изгребале дома, а по откривањето на трите исти симболи на BMW X1 на среќата и немало крај . 

Ве потсетуваме дека Ве очекуваат уште автомобили од инстант лозот Мини и Макси, а ние со нетрпение очекуваме да ги слушнеме вашите среќни приказни. Не пропуштајте ја шансата за МИНИ инвестиција и МАКСИ добивка.