Досетлив билборд чат во центарот на Скопје

Интересна билборд комуникација меѓу телекомуникациските оператори во земјава, денеска го привлече вниманието на случајните минувачи во центарот на Скопје.

На билбордите на кои е испишано „Како си“, новиот мобилен оператор МТЕЛ со одговор “Супер сум. Фала!”

Google search engine

Досетливиот билборд разговор беше повод и објави и на социјалните мрежи.