Дом за стари лица ангажирал стриптизерка за празнична прослава!

На видеото се гледа како танчерка во чипкана долна облека танцува во скутот на постар маж и му ги „бута“ нејзините гради во лице. Изгледа на мажот не му пречи, напротив. А се чини дека и останатите станари на домот уживале во шоуто.

Google search engine

Woman In Lingerie Performs For Elderly Audience, Taiwan Veterans' Home  Apologises For Hosting Event

Taiwan veteran home 'deeply regrets' Mid-Autumn Festival event where woman  performs steamy dance for elderly resident - Mothership.SG - News from  Singapore, Asia and around the world