Дијаманти и бело злато: Погледнете ги луксузните верзии на новите „Samsung“ телефони – вредат огромна сума на пари

Наредните седмици „Samsung“ ќе ја претстави новата серија на „Galaxy“ телефоните – „Z Fold 3“ и „Z Flip 3“.

Компанијата „Caviar“ очигледно дека не губи време и веќе најавила луксузни уреди, украсени со дијаманти, сафири, рубини и бело злато (18-каратно).

Google search engine

Во дизајнот на телефоните доминираат мотиви од мексиканскиот муралист Диего Ривера, сопругот на популарната сликарка Фрида Кало.

„Ragnarok Z Fold 3“ чини 10,770 долари и ќе биде изработен во 99 примероци, додека пак „Z Flip 3“ достигнува цена од неверојатни 46.460 долари, а од истиот ќе бидат направени само 20 примероци.

Погледнете го видеото: