Чаирчани на ловење риба по дождот во Скопје

На социјалните мрежи се појави видео насловено како „Риболов на Чаирчанка“, а на кое се гледа како чаирчани со трски во рацете „ловат“ риби во дождовницата која се насобрала на улиците.

 На ловење риба во Чаир

Google search engine