01/07/2022

Овие симптоми се показател на тоа

Губењето на сетилото за мирис или вкус со сигурност е еден од симптомите на коронавирусот. Коронавирусот зема сè поголем замав во светот, а исто така мора да споменеме дека има многу асимптоматски случаи, па...

Отворен најдлабокиот базен на светот

Најдолгиот базен на светот е длабок 45,5 метри, наменет е за нуркачи, а неодамна беше отворен во Полска, недалеку од Варшава. Овој базен, наречен „Deepspot“, преполн е со имитации на подводни пештери и рушевини...
- Комерцијален оглас -

НАЈНОВИ