17/01/2022

Рита Ора казнета поради забава во карантин

Рита Ора е уште една славна личнот која ги прекрши мерките за роденденска забава. По повод 30-иот роденден, пејачката направила забава во ресторан со 30 гости кои влегувале од задната врата,...
- Комерцијален оглас -

НАЈНОВИ