03/12/2021

Федерацијата намерно не ме пријави за настап на ЕП

Евгениј Поп Ацев, вкупниот победник во Гран при серијата на ФИНА во 2015 година, нема да учествува на Европското првенство во Глазгов, бидејќи неговото учество не било пријавено од Пливачката федерација на Македонија...
- Комерцијален оглас -

НАЈНОВИ