01/07/2022

Работата од дома го ослабнува имунолошкиот систем: Руски лекар има два совети како да...

Кога човек работи од дома, сериозно го ослабнува својот имунолошки систем, рекол лекарот и популарен ТВ водител Александар Мјасников. Според неговите зборови, работата од далечина подразбира придржување кон домашен режим со сите последици кои произлегуваат...
- Комерцијален оглас -

НАЈНОВИ