Британската диџејка решила да се дотера за празниците, за да си ја одржи популарноста онлајн

Дигиталната трансформација е предизвик за секој бизнис, но 27-годишната диџејка Џyоди Вестон од Лондон, Англија, мајсторски се снајде. Џуди им ги честиташе празниците на своите следбеници на Инстаграм на свој, креативен начин. За овие нејзини фотографии таа објаснува дека одвај чекала да ги отвори подароците рано на сабајле, па не губела време да се облече.

Google search engine