БЕЛИВУК ОТКРИ КАДЕ СЕ КРИЕ ЗВИЦЕР?! Шокантен детал од судењето на кланот на Веља Невољеа

Судењето на Вељко Беливук и неговата криминална група обвинети за најбрутални злосторства е една од централните теми во Србија.

Еден дел од изјавата на Беливук пред судијата на Специјалниот суд изгледа им побегна на оние кои повнимателно ги следат вестите за српското и меѓународното подземје.

Google search engine

Имено, Беливук при своето излагање изјави дека е горд што е пријател со Радој Звицер, но речиси ненамерно ја откри неговата локација, повикувајќи се на веста дека е извршен обид за атентат врз Звитер во Панама.

– Да, јас и Миљковиќ во јануари отидовме кај акушерките. Можевме да одиме во Панама, но не, се вративме во Србија. Еве, морам да им кажам на сите дека Радоје Звицер не е убиен.. Навистина ми е жал за нив – изјавил Беливук, од кој јасно се гледа дека неговиот пајтос бил во оваа централноамериканска земја.